Om oss

Kai og Anlegg Entreprenør AS utfører bygg- og anleggsarbeider i hele Nord-Norge med over 30 års erfaring i nevene. Selskapet vårt sitter på høy kompetanse innen entreprenørvirksomhet og vi bygger i stål, betong, aluminium, glass eller tre – alt etter hva du som kunde ønsker deg. Vi stiller som totalentreprenør eller bistår som underentreprenør, alt etter oppdrag og prosjekt. Du finner oss på Sortland.
Hos oss i KAE er det kort vei mellom ledelse og ansatte, mellom erfarne fagarbeidere og lærlinger. Hver og en av oss sitter på viktig fagkunnskap, erfaring og kompetanse som vi deler med hverandre. Godt samhold og arbeidsmiljø er viktig for oss og det vil du merke når du både jobber hos oss eller med oss.
Vi i KAE ønsker å være oppdatert, fremoverlent og i stadig utvikling. Vi liker derfor å ta innovative, spennende og utfordrende oppdrag. Som ansatt hos oss får du anledning til å utvikle deg som fagarbeider, gjøre oppdrag rundt om i hele Nord-Norge og oppleve varierte arbeidsdager i et godt faglig og sosialt miljø.